STIMAȚI CAMARAZI

În ziua de 31.05.2023 Asociația noastră și organizat un ceremonial militar și religios la Monumentul Crucea Comemorativă Medgidia din Parcela Militară a Cimitirului Ortodox și o masă de pomenire a camarazilor decedați care a avut loc la Cercul militar Medgidia.
Au participat 42 de membri ai asociației, viceprimarul municipiului Medgidia, comandanții unităților militare din garnizoană sau reprezentanții lor, un grup de 30 de copii și 3 profesoare de la Școala gimnazială „Lucian Grigorescu” Medgidia, membri ai familiilor camarazilor noștri.
S-au intonat Imnul național „Deșteaptă-te române ” și Imnul asociației „Treceți batalioane române Carpații”.
Părintele IRINEL a oficiat o frumoasă slujbă religioasă, apoi președintele asociației, col. PÂCLEANU FLORIN a prezentat însemnătatea zilei de 31 mai.
Primăria municipiului Medgidia a depus o jerbă de flori, Asociația a depus o coroană de flori, iar fiecare participant de la Școala gimnazială adepus câte o floare.
Consiliul director al asociației mulțumește tuturor celor care au participat la aceste evenimente și, în special, celor care au contribuit la reușita activităților.

One thought on “STIMAȚI CAMARAZI

  • 25 ianuarie 2023 la 9:05
    Legătură permanentă

    Am participat la Adunarea generală anuala a asociației! In primul rand vreau sa va informez că materialul prezentat de președintele asociației a fost foarte bine întocmit, direct și la obiect. Asociația este o entitate puternică și are drept scop promovarea caramaderiei. Onoare și respect CAMARAZI!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut